Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Friday, 18 May 2012

#chanteks

Assalammualaikum,

Hahhhh mesti ada segelintir yang tahu apa berlaku sejak dua menjak ini dan mungkin ada yang tidak.

Abaikan.

Sy masih lagi memerlukan masa untuk kemaskini tentang penghijrahan ke Johor Bahru.

Tunggu.

Sy masih mengambil mood untuk kembali menulis seperti dulu, mengada kan?

Maafkan sy Adein Kushairi ;)

#chanteks

Kami tidak perasan kami chanteks tetapi setelah disebut ramai dan menjadi bualan maka wujudlah #chanteks.

#chanteks yang tidak wujud di group facebook

#chanteks yang tidak wujud di jabatan pendaftaran

#chanteks yang hanya wujud di twitter

#chanteks yang hanya wujud di dalam 14 orang kawan blog yang telah lama kenal

#chanteks adalah...

Inilah ahli persatuan kebajikan #chanteks yang tidak berdaftar,

“Words are easy, like the wind; Faithful friends are hard to find.”


Ok Adein, minggu depan insyaAllah sy kemaskini tentang pindah JB!

Selamat berhujung minggu ;)

10 komentar:

Amalina says:
at: 18 May 2012 at 10:27 said...

woo baru ku perasan jelingan si nasrah tajam seii...takut mak..haha

Reen Tart Nenas says:
at: 18 May 2012 at 11:41 said...

memang semua chanteks2 :)

Miss Ika says:
at: 18 May 2012 at 13:15 said...

Memang semua chanteks. :)

sk says:
at: 18 May 2012 at 13:48 said...

Mekasih Lunda buat banner ni. Susah-susah jek. haha

#chanteks 14 org je kan? Kita takmo rekrut org baru? kahkahkah

Adein Kushairi says:
at: 18 May 2012 at 14:35 said...

aduyai.. lynda sebut name saya la pula.. malu saya, huhu..=)

bukan ape, sy dlu pun PJJ gak.. sy di shah alam, hubby plak di labuan.. alhamdullillah, da dpt dok sama awl tahun lalu..

slalo dgr(baca dr blog ini) keluh kesah lynda ble berjauhan, teringat susah payah ms sy berulang shah alam-labuan..

alhamdulillah, akhirnya bersatu juga lynda dgn hubby.. tak sabar nk tao cite kehidupan baru kt JB..

take ur time.. hehe..=)

Adein Kushairi says:
at: 18 May 2012 at 14:36 said...

yep, sume sgt chanteks dan gojes juga.. penuh dgn idea kreatif utk majlis masing2..

sk says:
at: 18 May 2012 at 14:47 said...

oh lupa nak cite,

Smlm tunjuk kat laki aku gambar ni. dia tgk at a glance terus ckp, "oh, banner kedai tudung ek?"

Sabo jelaaaaaaa..

nYomeL says:
at: 18 May 2012 at 15:59 said...

#chanteks yang cantek. :)

ok, cepat2 update psl pindah ye.. ;)
Selamat berhujung minggu to u too..

thezaila says:
at: 18 May 2012 at 16:46 said...

thansk linda atas effort buat banner nih.. =)

sk, lawak ok laki ko.. laki aku, bila tunjuk banner ni, dier buat dek je.. hangin aku..

Mrs Kecik says:
at: 18 May 2012 at 19:49 said...

amalina: aaumm..auumm..takut tak..hahaha..

sk: hahahahahahaha..kedai tudung pengantin??

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011