Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Thursday, 12 July 2012

Imej baru ;)

Assalammualaikum ;)

Cantik tak?


Macam banyak sangat masa yang ada ;)

Yang paling sy suka adalah slideshow gambar dan intro page template ini.
(walaupun telah digubah dengan sesuka hati kod html itu)

Esok, sy kemaskini tentang dapur!
(InsyaAllah)

15 komentar:

LisaLisut says:
at: 12 July 2012 at 10:44 said...

arghhhhhhhhh bapak jelesss tgk header slide tu!!! grrr lawa gilaaaaaaaaaaaaaaaa. tempting. amik upah x? LOL.

♥ balkidz_hunny ♥ says:
at: 12 July 2012 at 10:59 said...

bestlah kau kan ade mase nak edit template blog. aku rase aku dah setahun lebih gini. takde masa la nak godek2.

well, aku dpt lihat ko sgt enjoy jadi housewife! HAHA

cha says:
at: 12 July 2012 at 11:46 said...

nice one :D. taknak update gmabr sambal tumis udang petai ke? huhu

Lara is Veelara says:
at: 12 July 2012 at 12:45 said...

bestla pandai nk edit2 ni..

Cantik :)

hazlynda kushairi says:
at: 12 July 2012 at 12:47 said...

Lisa,

Upah tak amek, buat amal utk u boleh? HAHA Mau?

hazlynda kushairi says:
at: 12 July 2012 at 12:49 said...

Balkidz,

Sebenarnye aku takleh tidur semlm, kalau tidur, lagi 3 jam aku nak kena bangun Rajemi nak p keje kul 5, alang kepalang, aku tukor layout, terase bosan lak dgn yg lame.

Serious Kidz, aku rase masa awal jadi housewife ni, semua orang seronok tapi lama kelamaan nanti aku tak sure macamana hihi

Aku buat wall of frame dalam bilik IV, nanti aku update. Oi, janji nak bg aku curik idea ko, mane mane mane?

hazlynda kushairi says:
at: 12 July 2012 at 12:51 said...

Cha,

hoho die sudah update tentang kari udang ek hihi kemain suh kite update sambal tumis hihi Alaaaa... Taktau bile mood entri masak tu nak update ;P

hazlynda kushairi says:
at: 12 July 2012 at 12:52 said...

Lara,

Tak pandai mana pun, Lynda try and error lepas tu suka hati delete kod html haha nasibaik waktu org semua tidur, boleh beroperasi try and error ;)

Suhana Shuib says:
at: 12 July 2012 at 13:55 said...

cantiks!!! camne nak wat camtu ek??

syanaim says:
at: 12 July 2012 at 14:44 said...

Ok mmg jeles nengok blog ko...huhuhu

BAIZURA NATASHA says:
at: 12 July 2012 at 16:11 said...

Kalau dah nama Lynda tu,xtau la ape bnd yg u xto buat..i mampu jeles aje..haha. Okay,i da x sbr nk tgu update dapur u

hazlynda kushairi says:
at: 12 July 2012 at 18:59 said...

Suhana,

tq tq! suka pulak Lynda hihi. Lynda amek kat sini dan modify;
http://templatesparanovoblogger.blogspot.com/2011/08/template-super-clean.html

Selamat mencuba!

hazlynda kushairi says:
at: 12 July 2012 at 19:00 said...

Nasya,

Alaaaa takmo gitu, ko pun designer kan. come on!! sri iskandar can do it! hihi

hazlynda kushairi says:
at: 12 July 2012 at 19:01 said...

Baizura,

InsyaAllah esok Lynda update blog dulu lepas tu baru kemas bilik IV. Takut dah kemas, mmg terbabas smp kesudah ;)

LisaLisut says:
at: 13 July 2012 at 12:22 said...

buat amal?? lg la i sukaaaaa! muahahahahh.

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011