Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Tuesday, 10 July 2012

Misi hari ini : Bersihkan bilik IV

Assalammualaikum ;)

Maaf ek, hari ini tak dapat kemaskini blog yang semakin usang.

Hari ini sy mempunyai misi penting.

Bilik IV yang masih belum dikemas walapun sudah hampir 3 bulan berhijrah, kotak² plastik² hitam beg pakaian masih belum dipunggah. Pemalas betul Hazlynda ni!

Hari ini misi utama sy adalah untuk membersihkan bilik di bawah ini;

Kalau kalian serabut melihat, sy lagi serabut!

Misi untuk mengubah stor kepada bilik solat / bilik rehat.
(dan CBL akan mengambil sedikit ruang di sudut bilik hihi)

Semoga impian tercapai!

Sambung kendian ;)

12 komentar:

LisaLisut says:
at: 10 July 2012 at 10:32 said...

tetiba i rs i suka u benti keje duk umah sbb nt akan ade sll update dr blog ni.hahaha. bole buat bahan bacaan di kala gua kebosanan :D

hazlynda kushairi says:
at: 10 July 2012 at 10:40 said...

Lisa,

U adalah orang kedua yang suka i berhenti kerja. Minggu sudah husben ckp, elok juga benti kerja, boleh masak sedap². Apakah? Selama ni masak tak sedap ke? Kahhkahhh Ni lagi sorang, bahan bacaan masa bosan? Aisehhhhhh!!! Report kat Shasha ahhh!!

Fiza Amran says:
at: 10 July 2012 at 11:23 said...

good luck dear... i know this one will be one successful projects ...

Rilla says:
at: 10 July 2012 at 16:28 said...

Jangan kata 3 bulan, I yang dah pindah berbulan2 ni pun tak habis lagi memunggah. Hadoii.
Nanti dah siap silakan update ya

BAIZURA NATASHA says:
at: 10 July 2012 at 18:33 said...

I pn mcm lisa,linda..suka u benti keje.update selalu,esp part deco2 umah :p

LittleSunshine says:
at: 10 July 2012 at 20:28 said...

lama xbc blog lynda..
dah pindah rupanya & berhenti kerja..suprise..hihihi..gud luck ya lynda

Lara is Veelara says:
at: 11 July 2012 at 07:55 said...

yeyhh. Akan ade slalu updt dr u...seronok.ade laa bahan bacaanku utk di hadap...

Byknye kotak2 lynda.u kemas sorang2?wahh.gigih.klu i,ermmm.......( mmg pemalas)

hazlynda kushairi says:
at: 11 July 2012 at 11:22 said...

Fiza Amran,

Hopefully it turns out as I've planned sbb semua gune recycle items dari rumah KL hihi

hazlynda kushairi says:
at: 11 July 2012 at 11:23 said...

Rilla,

Hihi nanti I update sepenuhnya akan datang tapi hentah bile hihi samalah, I pun balik kerja dah malas dah. Letih.

hazlynda kushairi says:
at: 11 July 2012 at 11:24 said...

Baizura Natasha,

Haha tak baik korang. Lynda akan cuba sedaya upaya untuk update blog selalu ek. Rindu nak menulis ;)

hazlynda kushairi says:
at: 11 July 2012 at 11:24 said...

Little Sunshine,

Its ok babe. ALhamdulillah, dah 3 bulan pindah ;) Dah 3 hari berhenti kerja ;)

hazlynda kushairi says:
at: 11 July 2012 at 11:25 said...

Lara is Veelara,

Kemas sorang senang sikit babe. Kalau husben, 2 jam mengemas, 1 jam minum air, 2 jam rehat, 2 jam main game dulu. By time, dah habes kemas haha

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011