Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Friday, 29 March 2013

Blog aku - ATTENTION SEEKER!

Assalammualaikum ;)

Hahaha memang aku tak tahu kenapa aku boleh lancang sekali update blog bertalu-talu.

Alhamdulillah, orang kata sejak aku update blog, aku ni attention seeker.

ATTENTION SEEKER.

Attention seeker selalunya orang yang kurang kasih sayang. Eh, ye ke? Sekurang-kurangnya aku bersyukur sbb aku jenis attention seeker yang alhamdulillah dikelilingi kasih sayang terutamanya husben dan Bonda. 

Kalau kurang kasih sayang, macamana husben aku boleh hadiahkan, salah satunya, iphone5 untuk birthday yang lepas ;)



















Satu hal lagi, attention seeker ni punya identiti sendiri, unlike you ;)














Orang yang makan cili, die terasa pedas.

TGIF!

6 komentar:

farahfatihah says:
at: 29 March 2013 at 11:51 said...

ala dorg jeles la tu..bak kata maria elena.. 'buat ape ber-blogging kalau bukan attntion seeker' hahahha

ala dorg tu yg kurang kasih syg..xdapat hadiah/wish/kek pun dah nagis2 umo kalau muda xpe..ni dah tua bangka..pas tu bangga canang pasal laki x prihatin..sudahnya mgutuk laki masing2 secara berjemaah bukan ke tu kurang kasih sayang? attention seeker jugak la tu..cari simpati murahan puiiii...

aku kenal CBL dah lama dah sblum aku tau kewujudan cbl y lain ooopssss ciplak!!!! ko kan dah register CBL kan ..pe lagi p saman hahahaha

org kalau dah bodoh, duk diam2..xpun p cari info y tepat, baru bersuara..ni x, dah la bodoh, malas, main cakap je..mmg sah2 nampak bodohnya...cth nyer: 'goreng ngan minyak tahi ayam' ???? WTF!!!

sekian...

thezaila says:
at: 29 March 2013 at 12:17 said...

Lunda, ko ada blog jual baju eh..
hari tu aku came across page ni.. CBL kata nya, igt kan ni page biz ko- creative by linda, yg guest book, tq tag bagai.. rupa-rupa nya jual baju..

napa x bagi tau ko dah ada biz baju.. senang aku nk beli...

http://www.facebook.com/ElleArmario?ref=ts&fref=ts

huda says:
at: 29 March 2013 at 13:56 said...

Alhamdulillahhhhhh lynda disayangi suami nampaknya, bagai menatang minyak yang penuh.

Yelah anniversary ingat, birthday ingat, pulak tu bukan ingat je,dapat hadiah lagi uolsss, iphone5, tak payah ko nak trade in iphone4ass ko lunda, LOL eh salah, lupa ko pakai samsung s3 eh s2.

Ada orang tu kata dapat sepenuh kasih sayang, tapi masa birthday pun husband tak ingat, dah la tak ingat sepotong kek pun tak dapat sampai terpaksa meroyan bagai.

so soalan disini siapa yang tak cukup kasih sayang?

tibe ada persoalan. haha.

Balkidz Hunny says:
at: 29 March 2013 at 15:24 said...

Attention seeker? Ehh do I look like I care?
Org yg kurang kasih sayang meroyan mengadu domba cerita keburukkan suami weh. Tak main lah mintak cake JE. Eh?
Ko dapat iphone5 ye? Kenapa kau tak mintak beg LC balut plastik ade warranty card. Mesti dapat punye razmie kan sayang kau.
Heeyy blog baju tu memang kau punye lah eh? Dr 2011 dah ade apesal tak bgtau. Kalau ko plan nak jual henbeg boleh lah bgtau aku ade contact supplier jual fake henbeg. Alaa yg biasa diorg juap kat groupon tue. Nak bgtau yer :)
Last but not LEASE (eh LEAST la bodo) aku dapat adiah percutian ke Langkawi sempena anibesery tunang. Tak mainlah hasil tabungan bersama. Nanti aku update k? Bai

Nina Isofea says:
at: 30 March 2013 at 13:08 said...

Hai Linda....maaf mencelah..all this while I ni cuma ur silent reader je tp bila baca entry ni tergerak hati nk komen...well....I totally agree dgn farahfatihah....'org tu' yg kurang kasih syg ...tersangat2 kurang kasih sygnya sampai duk canang cerita pasal laki dia x prihatin ...n seringkali berbangga dgn material berharga yg dia miliki seolah2 dia sorang je lah mampu miliki branded items. (Ehh apa saya ckp ni) hehe.btw Linda, dont worry ramai support u kay...we love uuu..heheh.... (sbb mcm tahu je siapakah gerangan itew) k bai! Kita doakan agar terbuka pintu hatinya ..dont worry be happy ya linda....Allah bersama org yg benar....

Elya Roza says:
at: 13 April 2013 at 15:34 said...

ape dah jadiii sebenarnye nii...aku rasa aku duduk dlm gua lahh...
bnyk sgt peperangan aku tak tahu niii...huhuhu

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011