Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Wednesday, 28 August 2013

Wordless

Assalammualaikum :)

HAHAHA lama tak update blog tiba-tiba nak update wordless wednesday! Podah.


Ini kali pertama aku abaikan blog selama dua bulan, uishhh ni tempoh paling lama lah ek, mungkin tak lama lagi makin lama, selama enam bulan atau doblas bulan, who knows? Lama sangat.


Sebenarnya macam-macam aku nak kongsi bersama, few things je lah, bukan semua benda aku nak bercerita termasuk cerita suami tak belikan cake time birthday aku. Cut the story.


Kata wordless wednesday!


Aku selalu ingat kata-kata di bawah ni, tiap kali orang soal anak. Perasaan kecik hati, jauh hati, geram dan menyampah dan takde sebab dah lali, nak lak tiap kali raya! Akak maintain chubby sudah.


Jadi aku kongsikan bersama korang semua ;)


Berdoalah agar aku rajin update blog macam dulu ek -_-






Oh yeah, masih belum terlambat untuk aku ucapkan;

Dengan setulus hati yang ikhlas ni,
aku nak ucapkan SALAM AIDILFITRI
dan MAAF ZAHIR DAN BATIN
terutamanya kepada sesiapa yang benci aku.

In Shaa Allah, ade rezeki dan jodoh, kite berkawan semula hahaha :)

3 komentar:

Nana Aris says:
at: 28 August 2013 at 11:49 said...

Salam,

Saya pun after 3 years of marriage baru ada rezeki dapat baby..i know how do u feel..saya doakan awak dikurniakan baby cepat..just remember perancangan Allah adalah yang terbaik..insyaAllah tak lama lagi ade rezeki tu =)

Nina Isofea says:
at: 28 August 2013 at 14:57 said...

Lynda : strongly agree with the beautiful wordings! Kita bukan Tuhan..so kita xde jawapan utk soalan2 yg ditanya tu. .and I believe Allah will give us more! Hugs

IamAin says:
at: 28 August 2013 at 18:06 said...

kannnn....

orang sedap mengata/main order je.. yg tanggung kita. hahah

selamat hari raya kak lynda..
rajin2 update blog ok.

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011