Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Tuesday, 26 May 2015

#RHdining : Sneak Peak

Assalammualaikum :)

Hahaha kan aku dah kata, aku dah naik sekolah, mulalah susah nak update blog? Benci tau. memang takkan ada masa untuk luahkan perasaan kat blog lagi. Sah-sah entri yang ni aku buat malam tadi sebelum tidur, pastu schedulekan, hahaha.

Ok, aku janji, aku cuba buat karangan untuk details #RHdining malam ni, aku cuba ok? Kalau tak malam ni, malam esok haha, minggu depan? Sah-sah aku paling free sebab cuti sekolah!

Ok, sneak peak of our dining hall.

Ok-ok-fine! It's so called hall, mini hall perhaps?




This was wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy before we finalize the dining area.

More updates? Stay tuned.

Haha.

1 komentar:

haya says:
at: 31 May 2015 at 09:38 said...

Saja tau buat suspens... :p

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011